У Полтаві львівський Рух встановив два рекорди

12:26 25 серпня 2020 р.

Фото до новини

Медіацентр футбольного клубу "Рух" зумів дебютну поразку команди в УПЛ від "Ворскли" у Полтаві з рахунком 2:5 зробити пам'ятною статистичною подією.

«Рух» вперше на професійному рівні пропускає рекордні для клубу 5 голів за один матч. Також «жовто-чорні» зазнають своєї найбільшої поразки у всіх турнірах, 5-й раз програючи з різницею у 3 голи.

Про це повідомляє сайт ФК "Рух", пише DailyLviv

Головний тренер «Руху» 33-річний Іван Федик увійшов до трійки наймолодших наставників в українських Чемпіонатах, випередивши Юрія Калітвінцева лише на 18 днів. Молодшими за Федика наставниками в УПЛ були лише 25-річний Кирило Нестеренко («Сталь» Кам’янське, 2017 р.) та 29-річний Даріо Друді («Зірка» Кропивницький, 2016 р.).

Дебютували у складі «Руху» Валерій Федорчук, Андрій Кухарук, Богдан Оринчак та Ігор Бойчук.

Валерій Федорчук стає 2-м гравцем за всю історію українських Чемпіонатів, який захищав кольори вже 9-ти (!) клубів, склавши компанію Володимиру Лисенку.

У 4-му для себе клубі  УПЛ дебютував Мар’ян Мисик, 3-му - Максим Білий, Ярослав Мартинюк, 2-му - Роман Мисак, Юрій Копина, Тарас Саків, Олег Синиця.

Дебютували в УПЛ гравці Ігор Дуць, Андрій Кухарук, Іван Калюжний, Ростислав Русин, Микола Кухаревич, Ернест Антві, Богдан Оринчак та Ігор Бойчук.

Ігор Бойчук стає автором 80-го виїзного голу «Руху» у всіх турнірах: 47 – у Першій лізі, 23 – у Другій лізі, 8 – в Кубку та 2 – в УПЛ.

25-й матч на клубному рівні проводить Ернест Антві: 1 – в УПЛ, 22 – у Першій лізі та 2 - в Кубку.

20-а гостьова поразка «Руху» на професійному рівні: 15 – у Першій лізі, 3 – у Другій лізі, по 1 – в Кубку та УПЛ.

Завершилася безвиграшна серія полтавців, яка тривала в УПЛ 4 гри: 2 нічиї та 2 поразки.

«Ворскла» лише вдруге в Чемпіонатах України здобула перемогу саме з рахунком 5:2, а вперше ще у 1997 році, в Маріуполі. При цьому полтавчани повторили клубний рекорд, забивши п’ять голів на своєму полі.

Нагадаємо, що львівський Рух програв у Полтаві без бою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів