У Львові змагатимуться провідні стрибуни у висоту

17:48 21 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

У п’ятницю, 22 лютого, в легкоатлетичному манежі Львівського державного університету фізичної культури на вулиці Черемшини відбудеться ювілейний ХХ міжнародний турнір з легкоатлетичних стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка».

Про це повідомили у львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Початок жіночого Гран-прі – о 16:00, чоловіки – о 18:00, юнацької програми – о 10:00. Вхід – вільний».

Президент клубу «Висота» Валерій Лебедюк розповів: «Ці змагання є однією з найочікуваніших подій львівської легкої атлетики. Адже серед запрошених спортсменів – зірки світового спорту.  Юлія Левченко – срібна призерка чемпіонату Світу, чемпіонка Європи серед молоді, переможниця юнацьких Олімпійських Ігор. Особистий рекорд – 2.01 метра. Ірина Геращенко – фіналістка Олімпійських Ігор, срібна призерка чемпіонату світу серед юніорів, дворазова призерка чемпіонатів Європи серед молоді. Особистий рекорд – 1.97 метра».

Валерій Лебедюк також анонсував: «У цьогорічному турнірі будуть брати участь спортсмени з Ізраїлю та Хорватії. Також у змаганнях чоловіків ви побачите Юрія Кримаренка (екс-чемпіон світу, особистий рекорд – 2.34 метра), Дмитра Яковенка( учасник Олімпійських Ігор 2016, особистий рекорд – 2.30 метра), львів’янина Дмитра Дем’янюка (учасник двох Олімпійських ігор, семикратний переможець меморіалу, особистий рекорд – 2.35 метра). Крім того у списку учасників переможці та призери чемпіонатів України у різних вікових категоріях»!

«Особливістю змагань «Меморіал О.Дем’янюка» є участь у них як юних спортсменів-початківців, так і відомих атлетів: учасників та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи. Глядачі, перебуваючи у безпосередній близькості до стрибкового сектору, зможуть відчути справжні емоції боротьби та побачити, як спортсмени долають висоти набагато вищі власного зросту! Крім того будуть розіграші призів від партнерів та спонсорів!», – поінформували також у львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів