У Львові визначатимуть найсильнішого в Україні пожежника

09:45 17 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

22 та 23 червня на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької змагатимуться за звання «Найсильнішого пожежника-рятувальника України».

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Збірна львівських рятувальників провела на базі ТРЦ «Victoria Gardens» напередодні змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник. Кубок Львова 2019» відкрите тренування та «open-air»-виставку пожежних машин.  Найсильніші рятувальники демонстрували швидкість та силу під час виконання обов’язкових для змагань вправ, зокрема – «Силовий тренажер», прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені та «евакуація потерпілого».

«Малеча з батьками змогли оглянути різні типи пожежних та аварійно-рятувальних автомобілів, та дізнатися чимало нового й цікавого про спеціальне обладнання та захисні костюми, якими користуються рятувальники при виїзді на пожежу. Усім охочим вдалося поміряти захисне спорядження пожежників, сісти у пожежний автомобіль, увімкнути сирену та відчути себе справжнім вогнеборцем», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Яскравими костюмами та спеціальними масками хімічного та бактеріологічного захисту привертала увагу дітлахів локація «Хімічної лабораторії» від фахівці групи спеціальних робіт з радіаційного, хімічного та медико-біологічного захисту ГУ ДСНС України у Львівській області. Рятувальники встановили охолоджуючу рамку, у якій всі охочі змогли освіжитися у спекотний день», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів