У Львові визначать найсильнішого пожежника в Україні

11:45 21 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

22-23 червня у Львові на проспекті Свободи триватимуть за участі 30 команд зі всієї країни Всеукраїнські змагання – «Найсильніший пожежний-рятувальник. Кубок Львова 2019».

Про це повідомили в п’ятницю, 21 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Змагання проводять, аби вшанувати пам’ять начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області генерала Сергія Дмитровського. Вхід – вільний».

«У змаганнях візьмуть участь 30 команд зі всієї України. Усі вони змагатимуться за звання «Найсильніший пожежний-рятувальник України». Під час змагань можна буде подивитися на виставку кращих зразків пожежно-рятувальної техніки та обладнання. Для дітей діятиме тематичний дитячий майданчик, де усі охочі зможуть спробувати себе у ролі справжнього рятувальника», – поінформували також у міськраді.

«У програмі змагань – підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик четвертого поверху навчальної вежі; силовий тренажер; подання ствола на заливку мішені; евакуація потерпілого. Змагання були започатковані у США ще у 1974 році, швидко отримали значну популярність, і вже сьогодні це видовищне спортивне шоу «Firefighter Combat Challenge» збирає сотні тисяч шанувальників по всьому світу. Львів – третє, після Києва та Дніпра, українське місто, де у запеклій боротьбі визначаються найсильніші, найспритніші та найвитриваліші рятувальники і рятувальниці за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів