У Львові влаштували урочисту зустріч учасникам міжнародного проекту «Забіг Миру» (відео)

13:18 26 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, сьогодні, 26 березня, на площі біля пам’ятника Михайлові Грушевському відбулася урочиста зустріч учасників міжнародного марафону «Забіг Миру».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 26 березня, «Щоденному Львову»:

«26 березня на площі біля пам’ятника Михайлові Грушевському у м. Львові відбулася урочиста зустріч учасників міжнародного марафону «Забіг Миру». Начальник управління молоді та спорту ОДА Юрій Майборода розповів під час неї: «У рамках проекту передбачається здійснити найдовший у світі забіг без зупинок довжиною понад 18 000 км. від Києва до 42 столиць європейських країн. Метою цього спортивного заходу, який стартував в столиці України, є подякувати населенню європейських країн за підтримку України в її європейському виборі».

Забіг планується зареєструвати в книзі рекордів Гінеса як найдовший безперервний забіг, здійснений однією групою людей з 12 українців. Серед них – Іван Артеменко, Наталія Мартіашвілі, Віктор Мазярчук, Павло Степаненко, Роман Жорін, Олексій Кононенко, Слава Лазюта, Ігор Новіков, Ксенія Джуган, Геннадій Кузнєцов, Сергій Попов, Дмитро Бабенко.

Привітати учасників марафону, разом із представниками спортивної громадськості, сьогодні прийшли начальник управління молоді та спорту, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, начальник обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович, учасниця зимових Олімпійських Ігор в Ліллегаммері Христина Подгрушна-Опьола. Особливим гостем свята став срібний призер Ігор Олімпіади 2008 року в Пекіні, заслужений майстер спорту з вільної боротьби львів’янин Андрій Стаднік.

Присутні оплесками зустріли учасників львівського етапу Івана Артеменка та Сергія Попова, які без зупинки продовжили свій шлях на Яворівщину й далі до українсько-польського кордону. Зазначимо, що організатором  цього унікального надмарафону виступає Світовий Конгрес українських молодіжних організацій, спільно з громадськими діячами та марафонським клубом «Тарас Бульба».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів