У Львові відсвяткують 70-ту річницю ватерпольного клубу

15:48 20 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

21-22 червня у Львові відсвяткують 70-ту річницю ватерпольного клубу «Динамо».

Про це повідомили в четвер, 20 червня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Легендарний чоловічий ватерпольний клуб зі Львова був заснований у 1949-му році. Він – 19-разовий чемпіон України і семиразовий володар Кубку України».

«Ватерпольний клуб «Динамо» Львів виховав цілу плеяду зірок водного поло не лише СРСР та незалежної України, а й світу. Варто згадати Олімпійського чемпіона - Вадима Жмудського, бронзових призерів Олімпійських ігор Миколу Смірнова та Віктора Берендюгу», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Спеціально до ювілею команда підготувала ряд приємних подарунків та несподіванок для своїх вболівальників. Одним з ключових заходів буде встановлення національного рекорду «Найбільший ватерпольний м’яч у світі», – розповіли також в облдержадміністрації.

«21 червня о 13:30 ватерполісти зберуться біля Ратуші у Львові у своїй звичній спортивній формі – плавках та ватерпольних шапочках. Згодом, вони проїдуться у трамваї, де роздаватимуть запрошення на матчі фіналу Кубка України», – повідомили також в облдержадміністрації та опублікували повну програму святкування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів