У Львові відновили відкритий скейт-парк на вулиці Винниченка

15:20 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на майданчику на вулиці Винниченка проведено реконструкцію усіх елементів та замінено усе поверхневе покриття конструкцій.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову» про відновлення відкритого скейт-парку на вулиці Винниченка. У повідомленні також конкретизують:

«У рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом», управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з Кондитерською фабрикою «Ярич» проведено роботи з відновлення скейт-парку, розташованого на вулиці Винниченка, 4. Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив із цього приводу: «Ми задоволені результатом виконаної роботи, адже зараз всі охочі мають змогу випробувати свої вміння на повністю відновленому спортивному майданчику. Ми вдячні КФ «Ярич» за те, що долучились до цієї ініціативи та зробили свій внесок у розвиток спортивної інфраструктури нашого міста». 

На майданчику була проведена реконструкція усіх елементів та замінено усе поверхневе покриття конструкцій. Вартість робіт – 60 000 грн.

Наступного року на майданчику будуть намальовані тематичні графіті та встановлено інформаційний щит з корисною інформацію. Директор з маркетингу КФ «Ярич» Оксана Казанчук розповіла також:

«Кондитерська фабрика «Ярич» активно підтримує молодь, яка обирає для себе здоровий спосіб життя та займається вуличними видами спорту. Щороку ми проводимо фестиваль вуличних видів спорту YarychStreetFest. Але ця подія проходить лише раз на рік, а молоді люди займаються улюбленим видом спорту майже щодня. Саме тому ми долучились до ініціативи Львівської міської ради. Адже цей майданчик - єдиний безкоштовний парк для скейтерів в місті й молодь з усього Львова приїжджає сюди, щоб провести свій час з користю». 

Нагадаємо, що у рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом», цього року вже було відновлено майданчики на вул. Йосипа Сліпого, 33 та на вулиці Кирила і Мефодія, 27».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів