У Львові відновлять мототрасу «Майорівка»

17:40 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 4 квітня, на сесії Львівської міської ради затвердили «Програму з організації та проведення «Відкритого кубка Львова з мотокросу».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що «Програму з організації та проведення »Відкритого кубка Львова з мотокросу» затвердили «задля популяризації мотокросу серед населення, залучення дітей та молоді до участі у заняттях цим видом спорту, а також підвищення іміджу Львова як міста, у якому проводяться масштабні міжнародні змагання із залученням широкої аудиторії учасників та глядачів».

«Громадська організація «Мотоклуб «Зазір'я» вперше за останні роки провела у 2018 році за підтримки Львівської міської ради масштабні змагання з мотокросу у рамках програми «Відкриті кубки Львова». Основною метою проведення кубку було відновлення історичної мототраси «Майорівка» та популяризація дитячо-юнацького мотокросу у Львові», – поінформували також у ЛМР.

В управлінні молоді та спорту ЛМР зазначили: «Нам вдалося зібрати кращих спортсменів зі всієї України і не тільки. В кубку Львова взяли участь понад 100 кросменів, змагання відвідали понад 20 тисяч глядачів. На місці проведення заходу були створені всі належні умови для проведення змагань такого рангу, було дотримано всіх норм «FIM» (Міжнародна мотоциклетна федерація), що в майбутньому дозволить приймати в Львові міжнародні змагання. За відгуками мотокросової спільноти, «Відкритий кубок Львова з мотокросу» став найякіснішою та найяскравішою подією мотосезону 2018 року в Україні»

«Програма з організації та проведення «Відкритого кубка Львова з мотокросу» передбачає організацію та проведення у травні 2019 року Відкритого кубку Львова з мотокросу, розробку інформаційних матеріалів та розповсюдження їх серед мешканців міста, а також проведення загальноміської інформаційної кампанії (в тому числі із розміщенням зовнішньої реклами) щодо проведення «Відкритого кубку Львова з мотокросу», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів