У Львові відкриють новий важкоатлетичний зал

10:40 18 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як спільно з головою обласної федерації важкої атлетики Василем Дзвінником перевірили хід виконання ремонтних робіт у спеціалізованому залі важкої атлетики СК «Епіцентр» на вулиці Пекарській, 50 у Львові.

Про це повідомили поінформували в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Оновлений важкоатлетичний зал відповідатиме сучасним європейським стандартам і стане єдиною спортивною спорудою такого виду на території Львівської області. Ремонтні роботи здійснюються з метою надання належної інфраструктури для проведення Чемпіонат України з важкої атлетики серед жінок та чоловіків, проведення якого заплановане вже на 12-16 вересня цього року».
«Роботи на об’єкті триватимуть орієнтовно до двох тижнів. Зокрема, триває завершення оздоблювальних робіт: облаштування кімнати тренерів, розміщення важкоатлетичного обладнання (штанг) та облаштування конструкцій для рекламної (спонсорської) інформації», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів