У Львові відбувся олімпійський флешмоб

16:20 2 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Учасники флешмобу на площі Ринок популяризували олімпійські ідеали, здоровий спосіб життя й залучення молоді до занять спортом.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили в понеділок: «Сьогодні, 2 жовтня, на центральній площі Львова стартував олімпійський флешмоб з нагоди року до початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі. Учасники акції – учні загальноосвітніх шкіл. За словами організаторів, основна мета заходу – популяризація олімпійських ідеалів, здорового способу життя, а також залучення молоді до занять спортом».

Начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Юрій Майборода наголосив: «Ми сподіваємось що наступного року Львівщина буде представлена у складі Збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх і наші спортсмени гідно виступатимуть. Заняття спортом допоможуть вам перемагати різноманітні негаразди бути здоровими і досягати вершин». 

В облдержадміністрації також розповіли: «Святкову атмосферу під час флешмобу створив виступ черлідерів команди «LembergAngels». Під час акції школярі створили дві абревіатури юнацької олімпіади і таким чином висловили підтримку учасникам юнацьких Олімпійських ігор».

Учасниця флешмобу Софія Грень підкреслила: «Мені дуже приємно брати участь у цьому флешмобі, адже я також займаюсь гімнастикою і добре  знаю, що у спорті дуже важливо відчувати підтримку, тож цією акцією ми показали, що віримо у перемогу нашої збірної і очікуємо високих результатів». 

«Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років. У III літніх ЮОІ, які триватимуть з 6 до 18 жовтня 2018 року, братимуть участь близько чотири тисячі спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань окрім традиційних 28 видів спорту, включили і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також три неолімпійські види спорту – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів