У Львові відбувся благодійний футбольний турнір

17:10 25 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: health-loda.gov.ua

У департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА запевнили: «Аби допомоги Мобільному хоспісу для дітей, відбувся другий благодійний футбольний міні-турнір».

Про це повідомили в понеділок, 25 червня, в прес-службі департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, де також конкретизували: «Рада молодих лікарів Львівщини за підтримки Департаменту охорони здоров’я, Української футбольної асоціації медиків Львівщини та Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, організувала 24 червня 2018 року другий благодійний футбольний міні-турнір для допомоги Мобільному хоспісу для дітей. Захід проводився задля збору коштів на потреби Мобільного хоспісу для дітей у ЗУСДМЦ (Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр у Львові. – «ЩЛ»)».

«За перемогу боролись команди «UFAM Lviv» (Львівська футбольна асоціація медиків), Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, Львівської обласної клінічної лікарні, а також команди «Medreform.in.ua», травматологів та «Family». Переможцем турніру стала команда «UFAM Lviv», – поінформували також у прес-службі департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, де також опублікували фоторепортаж з міні-турніру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів