У Львові відбудуться «Ігри героїв»

17:32 20 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У четвер, 20 червня, на пленарному засіданні сесії ЛМР затвердили програму з організації та проведення «Ігор героїв», які відбудуться в червні 2019-го року у Львові.

Про це повідомили в четвер, 20 червня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Ігри героїв» – змагання з кросфіту, стронгмену, силового фітнесу і стрільби серед бійців з ампутаціями, пораненнями й іншими травмами. Основною метою програми з організації та проведення «Ігор героїв» є фінансова та організаційна підтримка проведення у червні «Ігор героїв», популяризація та поширення спортивного руху серед молоді, психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю у Львові із залученням широкої аудиторії учасників та глядачів.

Заступниця начальника управління молоді і спорту Ксенія Пилипів зазначила: «За результатами змагань буде визначено претендентів на участь у міжнародних змаганнях «Ігор героїв», які пройдуть у Канаді».

Своєю чергою, депутат Львівської міської ради Віталій Свінціцький розповів: «Ігри героїв» – традиційне змагання для воїнів АТО. Це дуже важливий захід для людей, які повернулись з пораненнями з війни. Вони демонструють свою силу духу і незламність. Це змагання  треба розглядати і в форматі спорту, бо перемагає найсильніший, і як важливу психологічну підтримку для воїнів. Адже участь беруть хлопці на візках, хто втратив на війні кінцівки. Вони показують високі результати, які мотивують ще й інших займатись спортом і виховувати в собі силу волі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів