У Львові розпочався всеукраїнський турнір боксерів

12:32 2 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Призи Андрія Котельника виборюватимуть у залі ТВК «Південний» до 4 грудня.

У прес-службі обласної державної адміністрації.повідомили сьогодні, 2 грудня, що вчора в залі ТВК «Південний» у Львові розпочався ХІV відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед молоді на призи заслуженого майстра спорту Андрія Котельника. Участь у ньомуберуть найперспективніші молоді боксери-представники 12 областей України та міста Києва.

Учасників змагань – провідних 16-17 річних боксерів – вітали перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, а також срібний призер Ігор Олімпіади в Сіднеї, інтерконтинентальний чемпіон за версіями WBA, WBO серед боксерів-професіоналів багаторазовий чемпіон України з боксу, переможець першості Європи Андрій Котельник. Серед почесних гостей свята були також шестиразовий чемпіон світу з боксу за версією WBO Сергій Дзиндзирук, головний тренер збірної України з боксу львів’янин Дмитро Сосновський, чимало відомих тренерів з боксу, ветеранів спорту та уславлених спортсменів.

ХІV відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед молоді на призи заслуженого майстра спорту Андрія Котельника проводиться під егідою міністерства молоді та спорту України, управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації боксу України, федерації боксу Львівської області, федерації боксу міста Львова та Благодійного фонду Андрія Котельника. А триватиме він до 4 грудня.

Цього дня об 11:00 розпочнуться фінальні поєдинки боксерів. Вхід для усіх охочих підтримати молодих українських боксерів у дні змагань – вільний.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів