У Львові розпочався юнацький чемпіонат України з кульової стрільби

15:15 20 вересня 2013 р.

Фото до новини

За його результатами сформують склад збірної країни на тих міжнародних змаганнях, на яких вона побореться за ліцензії для участі у ІІ літніх Юнацьких Іграх Олімпіади, які відбудуться 2014 року в Китаї.

Учора, 19 вересня, в стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України по вулиці Клепарівська, 39-ау Львові відбулося урочисте відкриття відкритого чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів 1993 року народження та молодших (IV ранг). Прес-служба Львівської облдержадміністрації повідомляє також, що участь у цих змаганнях візьмуть 180 спортсменів, які представляють збірні команди 17-ти областей України, АР Крим та міста Києва.

Саме за результатами львівського чемпіонату формуватиметься склад юнацької збірної команди України, яка братиме участь в подальшій підготовці та боротьбі за право здобуття ліцензії для участі у ІІ літніх Юнацьких Іграх Олімпіади, що відбудуться в серпні 2014 року в м. Нанкін (Китай). Триватиме змагання у Львові до 25 вересня.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів