У Львові преміюватимуть перспективних спортсменів і тренерів

16:45 5 березня 2020 р.

Фото до новини

У Львівській міськраді затвердили в четвер, 5 березня, на сесії «Програму надання премій міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам Львова».

За відповідне рішення проголосувало 45 депутатів. Програма надання премій Львівської міської ради талановитим та перспективним спортсменам і тренерам створена, з метою розвитку та популяризації фізичної культури і спорту у Львові, залучення дітей до здорового способу життя та заохочення спортсменів до вдосконалення їхньої спортивної майстерності.

На здобуття грошових винагород можуть бути висунуті кандидатури спортсменів, спортивних команд та їхніх тренерів зі спортивних федерацій, спортивних клубів, спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова з видів спорту, офіційно визнаних в Україні. Спортсмени та тренери отримують грошові винагороди у розмірі, визначеному залежно від змагань, у яких спортсмен виборов перемогу чи здобув призове місце за погодженням з постійною комісією культури, молодіжної політики та спорту.

Про це повідомили в четвер, 5 березня, у Львівській міськраді. Як інформував «Щоденний Львів», обов’язковою умовою для отримання премії є здобуття спортсменами спортивних клубів, спортивних організацій, дитячо-юнацьких спортивних шкіл перші, другі або треті місця на Олімпійських іграх, Європейських іграх, чемпіонатах світу, чемпіонатах Європи та чемпіонатах України з усіх видів спорту, офіційно визнаних в Україні, у попередньому спортивному році.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів