У Львові преміювали веслярів

13:00 9 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся в п’ятницю, 9 серпня,з бронзовими призерами чемпіонату світу з веслування на байдарках і каное Сергієм Нагорним та Юрієм Зубом і тренером Львівського училища фізичної культури Наталією Поцюрко.

Про це повідомили у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Очільник області подякував спортсменам за їх внесок у розвиток веслувального спорту, а також побажав нових перемог».

Маркіян Мальський наголосив: «Ви – великі молодці, наша гордість і справжні Герої. Ви – є прикладом для інших, тож заохочуйте молодь до занять спортом. Ми віримо у Вас, продовжуйте свій шлях, а ми і надалі будемо завжди Вас підтримувати».

«Голова Львівської ОДА вручив Сергію Нагорному та Юрію Зубу за високу професійну майстерність грошові сертифікати», – поінформували також в облдержадміністрації.

«З 1 до 5 серпня в румунському місті Басков відбувся чемпіонат Світу з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. До складу національної збірної команди України для участі у чемпіонаті світу серед юніорів та молоді до 23 років увійшли вісім спортсменів Львівщини, зокрема –  бронзовий призер чемпіонату світу у байдарці-четвірці на дистанції 500 м серед юніорів Юрій Зуб та дворазовий бронзовий призер чемпіонату світу у каное-двійці на дистанції 1000 метрів та на дистанції 500 метрів серед молоді Сергій Нагорний.

Начальник управління фізичної культури та спорту Роман Хім’як Львівської ОДА розповів: «У семи-десяти видах спорту Львівщина є топовою. Нам дуже приємно, що веслувальний спорт входить у цей список. Ми надіємося на Вас і будемо підтримувати надалі. Бажаємо не втрачати темпу та підкорювати нові вершини».

«Збірна України завоювала в Румунії шість медалей (по три срібні й бронзові), дві з яких – львівські веслярі. За кількістю нагород це кращий результат за останні чотири роки», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів