У Львові – «Олімпійський день»

18:45 23 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

23 червня з 1894 року ввесь світ відзначає «Олімпійський день».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці: «З нагоди 125-ї річниці створення Міжнародного Олімпійського комітету (23 червня 1894 року) увесь світ відзначає Олімпійський день. У Львові цей день святкують на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченкові».

«Кожен охочий зміг взяти участь у зарядці з олімпійцем та символічному забігу на 500 метрів. Першим 50-ти фінішерам подарували медалі та призи від НОК України.
Дехто долучився до змагань –  хто довше простоїть у планці та хто виконає найбільшу кількість разів вправу бурпі», – поінформували також у міськраді.

«Окрім того, у програмі святкування – показові виступи з майстер-класами із різних видів спорту, зустріч та фотосесія з титулованими спортсменами Львівщини, розіграш подарунків від відділення НОК України у Львівській області та спонсорів і партнерів. Показові виступи з майстер-класами провели із таких видів спорту, як регбі, бадмінтон, бокс, веслування, теніс, лижі, настільний теніс, карате, хокей, тхеквондо, футбол, художня гімнастика, водне поло, баскетбол, скандинавська ходьба, легка атлетика», – розповіли також у міськраді.

«Однією з родзинок свята стала можливість побачити найбільший ватерпольний м’яч у світі (3,5 метра), встановлений на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів