У Львові обіцяють відновити у вересні відкритий скейт-парк на вулиці Винниченка (відео)

15:29 3 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.travel

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, орієнтовна вартість робіт – 60 000 грн.


Відео: Zaxid.Net TV

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР проведе впродовж вересня в рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» спільно з кондитерською фабрикою «Ярич» роботи з відновлення скейт-парку, що розташований за адресою: вул. Винниченка, 4. Начальник  управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер обіцяє:

«Відновлення скейт-парку дасть змогу усім охочим займатись улюбленою справою у вільний час, розвивати свої здібності та й просто формувати здоровий спосіб життя. Щиро вірю, що й інші організації підхоплюватимуть цю ініціативу. Кожен повинен відчувати за собою обов’язок робити щось корисне для свого міста та його мешканців. 

На майданчику буде повністю замінене усе поверхневе покриття конструкцій та будуть намальовані тематичні графіті. Орієнтовна вартість робіт – 60 000 грн.

Також до прибирання скейт-парку запрошують долучитись молодь, яка активно займається там екстремальними видами спорту, а саме: ролерів, велосипедистів та скейтбордистів.

У рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» вже відновлено майданчики на вул. Йосипа Сліпого, 33 та на вулиці Кирила і Мефодія, 27».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів