Львівські команди програють в УПЛ з однаковим рахунком: і в гостях, і вдома

19:10 8 березня 2021 р.

Фото до новини

"Навіть при рахунку 0:4 ми відчували підтримку уболівальників", - старший тренер «Руху» Олександр Грицай після поразки чернігівській "Десні" у Львові.

Напередодні гри з «Десною» тренерський штаб «жовто-чорних» зіткнувся з серйозними кадровими проблемами, повідомила пресслужба ФК "Рух", пише Dailylviv.

Зокрема, це стосувалось захисту: через дискваліфікацію пропускав поєдинок Мисик, також через ушкодження не зміг допомогти команді Стаменковіч. Фланги оборони довірили Білому та Ґлісі. До слова, Ерік вперше з листопада минулого року вийшов у старті. Пару Зецу в центрі склав Сігурдссон. Довгоочікуваний дебют ісландця затьмарила його прикра помилка на 21-ій хвилині зустрічі. Рагнар невдало вибив м’яч, Тотовицький відпасував на Чепурненка, який точно пробив по воротах - 0:1. Наприкінці першого тайму рефері зустрічі Віталій Романов мав усі підстави призначати пенальті у ворота сіверян. Гітченко підчепив ногою у штрафному Кондракова, але суддя у цьому епізоді порушення з боку чернігівського гравця не побачив. Гості ж подвоїли перевагу ще до перерви: Тотовицький вивів на ударну позицію Картушова, який переграв Мисака - 0:2. 

У другому таймі «рухівці» пропустили ще двічі. Білий зіграв рукою у власному штрафному, і арбітр призначив пенальті. Будківський з точки пробив влучно. А через дві хвилини у дальній кут воріт «Руху» поцілив Гуцуляк. Гол престижу міг забивати Бойчук. Його на ударну позицію вивів Федорчук, але Паст скоротив кут обстрілу і відбив удар Богдана. У підсумку, 0:4 - повернення на СКІФ завершилось для «жовто-чорних» болючою поразкою від «Десни».   

Чемпіонат України. Favbet ліга. 17 тур. «Рух» (Львів) - «Десна» (Чернігів)  0:4 (0:2).

8 березня 2021 року. Львів, стадіон СКІФ. 1 500 глядачів.

Голи: Чепурненко, 22, Картушов, 43, Будківський, 63 (пен.), Гуцуляк, 65.

Попередження: Кондраков, 36, Ґліха, 40, Федорчук, 85.

 «Рух» (Львів): Мисак, Білий, Сігурдссон (Гагун, 46), Зец, Ґліха, Федорчук, Мартинюк (Сич, 46), Карасюк, Бойчук (Карабін, 84), Борячук (Климчук, 46), Кондраков (Кухаревич, 66).

"Львів'яни були змушені приймати гостей на стадіоні Скіф, що не стало фартовим для підопічних Федика. Десна розтрощила Рух і повернула собі четверте місце.Гравці Десни не зустріли жодного опоро з боку Руха. Команда Олександра Рябоконя відвантажила господарям 4 м'ячі, а "жовто-чорні" не змогли навіть організувати гол престижу. Перемога дозволила Десні повернутись на 4-ту сходинку таблиці УПЛ, Рух розташувався на 12-му місці". Так розповів про поєдинок у Львові сайт Футбол24

Старший тренер «Руху» Олександр Грицай після матчу дав такий коментар: 

 «Важко коментувати такі матчі. Коли у рідних стінах поступаєшся з рахунком 0:4 при такій кількості вболівальників, то це дуже погано. Ми не ввійшли в гру так, як годиться. Індивідуальні помилки футболістів, швидкий пропущений м’яч, гол у роздягальню… Далі нам було важко щось змінити. Тим не менш, в перерві постаралися освіжити гру. Намагалися підбадьорити хлопців. Попросили їх грати більш агресивно. Наголосили їм, що не потрібно контролювати м’яч біля своїх воріт, а потрібно грати з акцентом на атаку. Втім, нам це не вдалося. Це повністю програний матч. Сьогодні переміг сильніший. Будемо робити висновки і працювати далі. 

На цей поєдинок у нас вийшла оновлена лінія оборони. З тих гравців, які грали попередні матчі в захисті, вийшли лише Білий та Зец. Решту футболістів проводили свої перші матчі у році. Напевно, була якась незіграність. Ми бачили, що з правого флангу проходять атаки суперника. Спробували на цей фланг поставити більш швидкісного гравця. Рагнара ми замінили не через його індивідульну помилку. 

Ми знали, що на гру прийде багато людей, які будуть за нас вболівати. Навіть при рахунку 0:4 ми відчували їхню підтримку. Дякую їм за це. Хотів би від імені всієї команди та тренерського штабу попросити у них вибачення за те, що вдома поступилися з таким розгромним рахунком. Звичайно, у рідних стінах так не можна грати». Так розповів про поєдинок у Львові сайт Футбол24

"Рух" має 13 очків після 17 матчів - 12 місце.

"Львів" має 12 очків після 16 матчів - 14 місце, останнє. Але за втраченими очками "Львів" випереджає "Рух", маючи матч у запасі. 

Новий наставник ФК Львів програв у дебютному матчі в Запоріжжі - 0:4

Львівське футбольне дербі в УПЛ ще не має дати

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів