У львівських «Карпатах» сформували тренерський штаб

14:15 26 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Головний тренер «зелено-білих» Олександр Чижевський визначився з помічниками, які допомагатимуть йому у новому сезоні.

Про це повідомили в середу, 26 червня, в прес-службі львівських «Карпат», де також розповіли: «До тренерського штабу «Карпат» увійшли Михайло Дячук-Ставицький, Володимир Журавчак і Вадим Деонас».

Олександр Чижевський зазначив: «У наш тренерський штаб запрошено різносторонніх наставників, які повинні працювати задля однієї мети. Наша тренерська команда це сплав молодості та досвіду. Якщо вести мову про кожного окремо, то Михайло Дячук-Ставицький це фахівець, який володіє багатьма відмінними якостями. По-перше, Михайло – молодий тренер, який постійно вчиться і прогресує. Він відповідатиме за організацію тренувального процесу. Дуже важливо, що наше бачення футболу є ідентичним. Дячук-Ставицький є професіоналом своєї справи і за значну частину тактичних моментів відповідатиме саме він».

Головний тренер львівських «Карп» також розпові: «Що стосується Володимира Журавчака, то це людина з величезним досвідом. Багато років тому, коли я був футболістом «Карпат», я грав під його керівництвом. Володимир Олексійович також працював з Мироном Маркевичем, Олегом Лужним, а також не один рік працював головним тренером. Це місцевий фахівець з чудовим розумінням футболу, поради якого є дуже цінними».

Олександр Чижевський також повідомив: «Вадима Деонаса я знаю давно. Колись ми виступали разом у сімферопольській «Таврії». До того ж він вже працював у «Карпатах», коли входив до тренерського штабу Ігоря Йовічевіча. Деонас фанатично відданий своїй справі і я повністю йому довіряю – він працюватиме з воротарями».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів