У 2014 році у Львові навчалися плаванню 1233 дитини

15:12 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову» про підсумки щорічної програми навчання плаванню.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову» про підсумки щорічної програми навчання плаванню:

«18-го грудня 2014 року завершилася щорічна міська програма плавання, згідно з якою діти соціально-незахищених категорій мали змогу оволодіти навикам плавання. Щоденно, впродовж 10-ти занять, дітлахів навчали плавати 4-ри професійні тренери басейну палацу спорту ЛОО ФСТ «Динамо», що за адресою: вул. Вітовського, 53. 

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив із цього приводу: «Ми відчуваємо велику відповідальність за цих діток і за їхній фізичний розвиток, адже кожен з них перебуває у важких життєвих умовах. Сподіваємось, що наступного року ми продовжимо цю програму і дітки не лише з задоволенням, а й з користю проведуть свій час».

Загалом, дана Програма налічувала 12 етапів. За час проведення програми навчання плаванню у 2014 року участь у ній взяло 1233 дитини.

Серед них: 462 дитини з багатодітних сімей; 28 дітей з малозабезпечених сімей; 61 діти-сироти та діти, які позбавлені батьківського піклування; 144 дитини батьки яких є учасниками АТО; 45 дітей-інвалідів; 493 обдаровані дитини та діти-гуртківці.

Загальна вартість програми становить 291 640 грн. Ці кошти виділяються з бюджету міста. Вартість одного годинного заняття – 40 грн.

Розпочалась програма 18 серпня. Організатором програми є управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР та ЛКП «Спортресурс».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів