Тривожний матч у Полтаві на жахливому газоні футбольного стадіону

15:56 15 вересня 2024 р.

Фото до новини

Львівський "Рух" зіграв внічию з полтавською "Ворсклою".

Інформацію про цей поєдинок подала пресслужба ФК "Рух", пише DailyLviv.com. Футбольна команда «Рух» зі Львова у 6-му турі УПЛ завітала у Полтаву, де зустрлася з «Ворсклою». Всі шестеро футболістів «жовто-чорних», які виступали за молодіжну збірну України, вийшли в стартовому складі львів’ян. Відтак Віталій Пономарьов не зробив жодної зміни у стартовій одинадцятдці порівняно з попереднім матчем проти «Інгульця», який завершився розгромною перемогою «Руху» з рахунком 5:0. 

У першому таймі обидві команди продемонстрували рівну гру. Наприкінці тайму «Ворскла» залишилась в меншості, коли друге попередження отримав Скляр і був вилучений з поля. 

Старт другого тайму було відкладено через повітряну тривогу у Полтавській області. Окремо слід зазначити жахливий стан газону на стадіоні ім. О. Бутовського у Полтаві, що значно вплинув на якість гри. 

У підсумку - нульова нічия. У наступному турі «Рух» знову зіграє на виїзді – у Києві проти «Динамо». Цей поєдинок відбудеться у суботу, 21 вересня, о 18:00.

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 6-й тур. «Ворскла» (Полтава) – «Рух» (Львів) 0:0

15 вересня 2024 року. Полтава, стадіон «Ворскла» ім. О. Бутовського

Попередження: Квасниця, 45+2, Сич, 66, Дідик, 84

Вилучення: Скляр, 39 (друге попередження)

«Рух»: Ледвій, Сич, Холод, Дідик, Роман (Лях, 87), Підгурський (Руніч, 64), Притула, Федор, Квасниця (Клайвер, 56), Карабін, Краснопір

Турнірна таблиця УПЛ станом на 15 вересня 2024 року:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів