Троє боксерів Львівщини стали чемпіонами України

15:18 27 листопада 2023 р.

Фото до новини

У Львові відбулись фінальні поєдинки чемпіонату України з боксу серед дорослих.

 Одразу трьом представникам Львівщини вдалось вибороти чемпіонський титул. Усі вони тренуються в обласній школі вищої спортивної майстерності.  Ними стали Андрій Тишковець, Даниїл Заморило та Анастасія Саранюк.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

«Загалом збірна Львівщини на цьому важливому чемпіонаті виборола дев'ять медалей, з яких три золоті, три срібні і три бронзові. Ці змагання були особливо важливими для спортсменів, адже боротьба тривала не лише за медалі, а й за право представляти Україну на турнірах, де розігруватимуть ліцензії на Олімпійських іграх. Відповідно до результатів, Львівщина матиме гідне представництво на цих турнірах», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як. 

У ваговій категорії 48 кг перемогу виборов 25-річний Андрій Тишковець. Він став чемпіоном України з боксу уже вчетверте. Андрій займається боксом 14 років та є членом національної збірної.

Золото виборов також Даниїл Заморило, який змагається у ваговій категорії 63,5 кг. У фіналі змагань він  переміг минулорічного чемпіона країни, учасника Олімпійських Ігор Ярослава Харциза. Наставник Даниїла – Заслужений тренер України Андрій Сальва. Андрій та Даниїл є службовцями Навчально-спортивної бази літніх видів спорту. 

Серед жінок чемпіонкою стала Анастасія Саранюк. Вона змагається у ваговій категорії 70 кг. Її тренує Роман Семенишин.

Ще троє представників Львівщини стали срібними призерами: Іван Завадськиий у ваговій категорії 54 кг, Олександр Гриців — у категорії понад 92 кг та Тетяна Дачишин у категорії 70 кг серед жінок.  

Дмитро Куля став бронзовим призером у ваговій категорії 71 кг. Третє місце також виборола Софія Турбініна у ваговій категорії 48 кг та Анна Добровольська у категорії 52 кг.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів