Топ-3 аксесуарів для риболовлі та полювання

13:43 27 серпня 2020 р.

Фото до новини

Виїзд на риболовлю або полювання зрідка триває один день. До того ж такі заходи проходять практично в польових умовах, в оточенні природи і далеко від цивілізації. Тому, щоб провести час приємно і з користю, потрібно добре підготуватися.

Місткий і надійний тактичний рюкзак

З собою потрібно взяти необхідний провіант, обладнання, снасті, аксесуари і все, що може стати в нагоді. Кращим рішенням для перенесення багажу стане рюкзак, який ви можете підібрати тут https://allo.ua/ru/rjukzaki-i-sumki/. Він повинен бути не тільки надійним, але і зручним. При виборі зверніть увагу на такі параметри:

  • матеріал — потрібен міцний і непромокальний, підійде нейлон або поліестер;

  • шви — рюкзак не повинен порватися під навантаженням, шви повинні бути міцними, краще, коли їх декілька;

  • підвіси — не все необхідне може поміститися в рюкзак, а деякі аксесуари повинні бути у вільному доступі;

  • безшумність — тканина не повинна шарудіти, а блискавки повинні відкриватися тихо.

Також рюкзак повинен мати гарну місткість і забезпечуватися утяжками, щоб те, що в ньому знаходиться, міцно фіксувалося.

Потужний ліхтар із захистом від вологи

Потужний ліхтар необхідний для риболовлі та полювання, але він повинен бути захищеним. Рекомендується вибирати модель зі стандартом захисту не менше IP68. Температура світлового променя повинна бути білою або синюватою, оптимально — 4000К-6500К (чим більше світловий потік, тим краще). Важлива наявність регулювань, які дозволяють налаштовувати параметри світіння залежно від потреб. Потужному ліхтарю потрібне якісне і ємне живлення. Оптимально використовувати акумулятори типорозміру 18650.

Термос для напоїв і рідких страв

Гаряче пиття та їжа актуальні на природі, особливо в холодну пору року. Віддавайте перевагу моделям місткіістю від 2 до 3 л. Рекомендується вибирати термоси, виконані з міцного і нержавіючого каркаса. Добре, якщо він забезпечений ремінцем для перенесення і горнятком-накривкою.

Також корисними аксесуарами стануть рації, якщо ви їдете на риболовлю або полювання. Для нічного полювання знадобиться інфрачервона камера.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів