Студентка зі Львова виборола першу українську медаль зимової Універсіади

10:10 31 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: day.kyiv.ua

Аннамарі Данча поступилася у фіналі паралельного гігантського слалому польській спортсменці Александрі Кроль й здобула срібну нагороду.

Студентка Львівського державного університету фізичної культури Аннамарі Данча зі Закарпаття виборола першу українську медаль зимової Універсіади, яка стартувала у казахському місті Алмати. В 1/8 фіналу паралельного гігантського слалому наша землячка була швидшою в двох заїздах за представницю Туреччини Генескі, у чвертьфіналі випередила росіянку Дарію Грознову, а в півфіналі – польку Вероніку Бєлла.

А от у фіналі з іншою польською сноубордисткою Алєксандрою Кроль впоратися не змогла. У підсумку, золоту медаль у цій дисципліні виборола спортсменка з Польщі, представниця Львівського державного університету фізичної культури Аннамарі Данча стала срібним призером, а інша польська сноубордистка Кароліна Штокфіш задовольнилася бронзовою нагородою.

Натомість у паралельному гігантському слаломі серед чоловіків бронзову нагороду здобув Олександр Белінський з Харківщини. Про це повідомили на сайті Львівського державного університету фізичної культури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів