Стадіон Арена Львів готується оголосити про недільний матч Шахтар - Динамо

11:17 15 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Ця гра без глядачів на «Арені Львів» має розпочатися о 17:00.

Стадіон "Арена Львів" поки що не подав на своєму сайті оголошення про недільний матч донецького "Шахтаря" і київського "Динамо".

"Цей матч має відбутися за планом, але поки що офіційного підтвердження від його організаторів ми не одержали. Очікуємо на нього і після цього подамо оголошення. Нагадуємо, що матч відбудеться без глядачів", - сказали Dailylviv.com у суботу у відділ маркетингу стадіону Арена Львів.

Трансляція матчу «Шахтар» – «Динамо» буде доступною на ОТТ-платформі setantasports.com. Про це повідомлено на сайті ФК "Шахтар". 

Футболісти «Шахтаря», які напередодні повернулися до Львова, розпочали підготовку до головного матчу осені в українському футболі.

У п’ятницю, 14 жовтня, команда провела заняття на тренувальній базі у Винниках. Після 40-хвилинної роботи у фітнес-центрі гравці вирушили на поле, де головний тренер Ігор Йовічевіч зі своїм штабом запропонували підопічним відпрацювання коротких і середніх передач з переміщеннями, а також серію вправ на тактику. Завершили годинну сесію подачами з флангів і ударами по воротах. Індивідуально займалися Мар’ян Швед і Андрій Кулаков.

На сайті ФК "Динамо" повідомлено, що матч 7-го туру УПЛ «Шахтар» – «Динамо» відбудеться в неділю, 16 жовтня, у Львові. Зустріч на «Арені Львів» розпочнеться о 17:00.

Наразі "Шахтар" з 13-ма очками посідає 2-те місце в турнірній таблиці VBET Ліги, здобувши чотири перемоги та одного разу зігравши унічию у попередніх п’яти матчах. Динамівці також провели п’ять поєдинків й ідуть на 8-му місці у турнірній таблиці, набравши 9 очок. Лідер чемпіонату наразі «Дніпро-1», який поки що іде без втрат, здобувши п’ять перемог.

На офіційному сайті Української прем'єр-ліги про цей матч поки що згадувань немає.

Першим україномовним наставником донецького Шахтаря став хорват

На стадіоні Арена Львів повітряна тривога зупинила матч УПЛ

Збірній України випав важкий жереб у Євро-2024

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів