Спортсмени передали фронтовикам безпілотник та іншу техніку

19:22 20 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: gur.gov.ua

Засновник фонду «Народна армія» та гравець збірної України з футболу Роман Зозуля придбав для військових розвідників комплекс БПЛА «Лелека».

Про це повідомили сьогодні, 20 грудня на сайті Головного управління розвідки міністерства оборони України, де також опублікували фото безпілотника й побажання Романа Зозулі: «Тепер в армії буде на одну «пташку» більше, а це означає: більше точних розвідданих, більше уражених цілей і, головне, збережені життя наших бійців».

Натомість у міністерстві молоді та спорту розповіли сьогодні, що напередодні його очільник Ігор Жданов завітав разом із волонтерами до бійців 42-го батальйону Збройних Сил України та Української добровольчої армії, які дислокуються під Маріуполем, аби привітати їх із світлим святом – Днем Св. Миколая. Завдяки старанням волонтерської групи Ігоря Жданова та активістів спортивної громади, військовослужбовці отримали різноманітні подарунки, припаси та необхідне обладнання.

Окремо міністр відзначив та подякував за внесок у збір благодійної допомоги, який зробили президент Федерації важкої атлетики України Олександр Герегаі президент Федерації зі стрибків у воду Ігор Лисов. Тож спільними зусиллями бійці АТО отримали зимову гуму та запчастини для одного з батальйонних автомобілів, комп’ютерну техніку: кілька ноутбуків, принтер, планшет, підзарядки, офісний папір, і, звісно, найнеобхідніше у зимові холодні дні – дизель-генератор, термобілизну і багато продуктів, включаючи сухпайки, цукерки, домашнє запечене м'ясо і ковбаси.

До акції також приєдналися працівники Донецької обласної ВЦА з управлінь освіти, молоді та спорту, які, зібрали для бійців фрукти. Разом з міністром привітати воїнів зі святом приїхав гурт «Хорея Козацька». Кобзар Тарас Компаніченко, співак-фолькльорист Валерій Гладунець разом з музикантами гурту влаштували невеликий святковий концерт, зігрівши захисників нашої рідної землі душевною українською піснею.

Про це повідомили сьогодні, 20 грудня, на сайті міністерства молоді та спорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів