Спортсмени долучилися у Львові до благодійної акції

12:15 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Відомі спортсмени долучились у Львові з метою допомогти безпритульним тваринам віднайти домівки.до благодійної акції «Шукаю друга!».

Про це повідомили в п’ятницю, 19 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Спортсмени завітали в гості до львівського комунального підприємства «Лев», познайомились з собаками, вигуляли їх і розпочали інформаційну кампанію «Шукаю друга» для популяризації адопції (всиновлення) тварин. Організатором акції виступив чемпіон Других Європейських ігор, капітан збірної України з карате Станіслав Горуна спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України у Львівській області».

Станіслав Горуна зазначив «Ідея акції «Шукаю друга!»  виникла після перших відвідин комунального підприємства «Лев». Я був вражений масштабами діяльності, ентузіазмом та відданістю колективу і волонтерів, які працюють тут для того, щоби покинуті тварини не втратили віру в людей. І я був шокований інформацією, як з бездомними покинутими тваринами тут поводились до 2014 року, і як поводяться й досі в більшості міст України.

Каратист також розповів: «Мені дуже імпонує, що у Львові є організація, яка сьогодні гуманно і на такому високому рівні розв’язує питання тварин-безхатьків. Тому й вирішив використати свої можливості, ресурси, знайомства для того, щоб і про саме підприємство, і про тварин, які там перебувають, дізнались якомога більше людей не тільки зі Львова, а й з України загалом».

«Ініціативу Станіслава та відділення НОК Львівщини підтримали видатні спортсмени, в тому числі чемпіонка Європи з пневматичної зброї Юлія Коростильова, бронзова призерка Європейських ігор 2019 року з карате Галина Мельник, учасниця Олімпійських ігор в Лондоні – майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики та 2012 року Вікторія Ленишин, учасниця Олімпійських ігор 1994 року в Ліллегаммері з гірськолижного спорту Христина Опьола-Подгрушна, фіналістка Ігор ХХІХ Олімпіади 2008 року в Пекіні – майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики Віра Передерій, заслужений майстер спорту з веслування на човнах «Дракон» Ксенія Пилипів», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів