Сьогодні львівські «Карпати» прийматимуть луцьку «Волинь» (відео)

10:32 13 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ФК «Карпати» в інтернет-мережі «Facebook»

17-й тур чемпіонату країни з футболу відкриють у п’ятницю, 13 березня, на стадіоні «Україна».


Відео: «Карпати» (Львів)

На сайті інформаційного центру ФК «Карпати» повідомили про сьогоднішній матч у Львові таке:

«Матчем проти луцької «Волині» львівські «Карпати» відкриють 17-й тур у п’ятницю, 13-го березня. Комусь у цьому матчі не пощастить, а кому саме дізнаємося незадовго до дев’ятої вечора, коли арбітр з Київщини Сергій Березка дасть фінальний свисток. 

Наші гості наразі тримаються на восьмій сходинці, але всього лише одна перемога і невдачі конкурентів одразу ж перенесуть підопічних Віталія Кварцяного до єврокубкової зони. Хоч для цього доведеться трохи більше попрацювати над обороною – волиняни пропустили 29 голів, гірший показник лише в «Олімпіка» та «Іллічівця». До речі, два з цих м’ячів «Волині» забили саме «Карпати» у матчі першого кола. Це була перша перемога Ігоря Йовічевіча на посаді головного тренера «зелено-білих». 

Також можна пригадати, що після того поєдинку експерти заявляли про тактичну і тренерську перемогу Ігоря Йовічевіча над Віталієм Кварцяним. Зокрема, важливу роль у луцькому матчі відіграв Андрій Гітченко, якого з центральних оборонців перевели в опорну зону для створення адекватного суперника високорослим гравцям суперника. 

Зрештою, «зелено-білі» тоді переграли лучан на усіх фронтах. Останні хвилини підопічні Віталія Кварцяного догравали у меншості – тодішній капітан команди Сергій Сімінін змушений був фолити, аби зірвати вихід Михайла Кополовця на побачення з воротарем. Але це вже історія, яка, утім, свідчить про вдалі виступи карпатівців у Луцьку.  

До п’ятничного матчу проти «Волині» Ігор Йовічевіч має змогу підготувати усіх своїх виконавців. У «Карпат» немає дискваліфікованих, а Муртаз Даушвілі вже провів тайм за молодіжку, отже, може опинитися в заявці головної команди. Таким чином, стримувати рухливих атакувальних хавбеків доведеться юному Кльоцу та досвідченому Голодюку. А стримувати буде кого. Наприклад, у минулому турі, коли «Волинь» грала проти «Чорноморця», румун Ерік Бікфалві пробивав по воротах суперника 15 разів! Це більше, аніж усі команди (за винятком «Шахтаря» і «Динамо») спромоглися у матчах проти своїх суперників. 

Тож запрошуємо вас на стадіон «Україна» на цікаве та непередбачуване західноукраїнське дербі. Розпочнеться цей поєдинок о 19:00. 

Прем’єр-ліга України 2014/2015. Матч 17-го туру

«Карпати» (Львів) – «Волинь» (Луцьк)

13 березня. Початок – 19:00. Львів, «Україна» 

Арбітр – Сергій Березка (Київ).

Асистенти арбітра: Денис Шудрік (Сімферополь), Максим Чертоляс (Херсон).

Четвертий арбітр – Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська обл.). 

Делегат ФФУ – Олександр Дігтяр (Полтава). 

Спостерігач арбітражу – Сергій Задіран (Дніпропетровськ). 

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ КОМАНД (версія Інформаційного центру ФК «Карпати»):

«КАРПАТИ»: Мисак – Костевич, Пластун, Гітченко, Мірошніченко – Голодюк, Кльоц, Швед, Кожанов – Карноза – Сергійчук.

«ВОЛИНЬ»: Шуст – Парцванія, Жуніч, Шабанов, Нємчанінов – Шарпар, Бабенко – Бабатунде, Бікфалві, Матей – Кобахідзе».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів