«Карпати» повертаються на «Арену Львів» (відео)

10:40 11 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.lviv.ua

«Зелено-білі» прийматимуть у п’ятницю, 11 березня, київське «Динамо».

Після чотирьох з половиною років розлуки зі стадіоном «Арена Львів» львівські «Карпати» знову прийматимуть суперника на ньому. Як і у своєму дебютному матчі у 2011 році на «Арені Львів», цього разу «зелено-білим» протистоятиме київське «Динамо».

Попри статус господарів, «Карпати» є аутсайдером майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу «зелено-білих» – 7,5, на нічию – 4,45. А от «Динамо» фахівці визначили фаворитом матчу коефіцієнтом 1,4. Мінімальна перемога «Динамо» є найімовірнішим підсумком матчу. Коефіцієнт – 5,8.

За всю свою історію «Карпати» провели на «Арені Львів» лише чотири матчі у статусі господарів, в яких не зуміли здобути жодної перемоги. Чи зможуть львів'яни перервати сумну традицію після повернення – дізнаємося у п'ятницю. Початок зустрічі – о 20:00.

Про це повідомили на «Телеканалі новин «24». Натомість у прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати» розповіли:

«У п’ятницю, о 20:00, на «Арені Львів», свисток харківського арбітра Костянтина Труханова сповістить про відкриття нового футбольного року у місті Лева. Цього факту досить для того, щоб назвати цю подію значимою. Проте ще два аспекти роблять цей матч не менш важливим. 

По-перше, до Львова приїжджає чинний чемпіон України, київське «Динамо». Протистояння «зелено-білих» і «синьо-білих» сягає сивої давнини. Двобої львів’ян і киян завжди були цікавими, напруженими і захоплюючими. Так було і в 70-х, так є і тепер. Друга причина особливого значення цього матчу – повернення «Карпат» на «Арену Львів». Поєдинки головної команди Львова на найкрасивішому стадіоні міста – це завжди свято футболу.

«Динамо» доволі невдало стартувало у 2016-му. І якщо поразка у Лізі чемпіонів у матчі з «Манчестер Сіті» особливих нарікань не викликала, то мирова з «Олександрією» в Кубку України мимоволі спонукала до запитань тренерському штабу. Однак вже в першому турі Ліги Парі-Матч кияни продемонстрували – стартові невдачі позаду і «Динамо» тримає порох сухим. Команда Сергія Реброва без особливих зусиль обіграла «Дніпро» і продемонструвала, що перебуває у хорошій формі. 

Матч «Карпат» в Одесі продемонстрував, що львів’яни йдуть правильною дорогою, однак залишив чимало запитань. Основне з них – процес адаптації новачків у команді. Гегам Кадимян, Ґуставо Бланко-Лещук, Євген Неплях і Габріель Окечукву  є футболістами високого класу і безперечно допоможуть «левам». Однак кожен з них потребує часу для того, щоб «притертися» до колективу. Матч з «Динамо» відкриє для «Карпат» непростий марафон випробувань – три тури поспіль львів’ян екзаменуватимуть лідери Ліги Парі-Матч: «Динамо», «Дніпро», і «Зоря». 

Нагадаємо, що «Карпати» на даний момент посідають сьому сходинку, маючи у своєму активі 22 очки. «Динамо» веде відчайдушну боротьбу з «Шахтарем» за чемпіонство і поки поступається лише за різницею забитих і пропущених голів. У непримиренних суперників по 46 очок. 

Ліга Парі-Матч сезону-2015/2016. Матч 18-го туру. «Карпати» (Львів) – «Динамо» (Київ)

11 березня. Початок – 20:00. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Костянтин Труханов (Харків).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Денис Шудрік (Сімферополь).

Четвертий арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.). 

Директор матчу ФФУ – Віктор Наскалов (Мукачеве, Закарпатська обл.).

Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

Дискваліфіковані: Олег Голодюк («Карпати») – Сергій Сидорчук («Динамо»). 

Орієнтовні склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Мисак, Пластун, Гітченко, Мірошніченко, Ксьонз, Костевич, Карноза, Кадимян, Кожанов, Худоб’як, Ґ. Лещук. 

«Динамо»: Шовковський, Віда, Хачеріді, Драговіч, Антунес, Гусєв, Велозо, Гармаш, Буяльський, Ярмоленко, Теодорчик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів