«Шахтар» прийматиме «Динамо» на «Арені Львів»

16:50 17 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ua-football.com

Реалізація квитків на українське «Ель Класіко» проходитиме в кілька етапів.

«1 травня в матчі 24-го туру чемпіонату України «гірники» на «Арені Львів» прийматимуть київське «Динамо». Початок гри – о 19:30», – офіційно повідомили сьогодні, 17 квітня, в прес-службі ФК «Шахтар», де також поінформували:

«У касах «Арени Львів» розпочався продаж квитків на поєдинок «Шахтар» – «Динамо». Реалізація проходитиме в кілька етапів. Першими квитки зможуть купити вболівальники, які відвідують матчі «гірників» в чемпіонаті України. До вашої уваги – ціни й етапи реалізації:

«1-й етап (до квітня). Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Цей етап ділиться на три періоди:

17 квітня – квитки можуть придбати власники карток уболівальників «Арени Львів», які відвідали один із двох матчів у сезоні 2015/16: «Шахтар» – «Металіст» або «Шахтар» – «Ворскла». Одночасно на офіційному сайті ФК «Шахтар» розпочнеться онлайн-продаж для тих любителів футболу, які купили квитки онлайн на поєдинки «гірників» у чемпіонаті України в другому колі сезону;

18-20 квітня – продаж квитків уболівальникам, які відвідали один або декілька з перерахованих матчів Ліги Європи: «Шахтар» – «Шальке», «Шахтар» – «Андерлехт», «Шахтар» – «Брага». Ті фанати, які придбавали квитки на перераховані вище поєдинки за допомогою онлайн-сервісу, також зможуть це зробити в зазначений період. Одночасно пріоритетне право буде надано вболівальникам, котрі побували на матчі з «Олімпіком» 17 квітня;

21 квітня – продаж квитків любителям футболу, які побували на матчах Ліги чемпіонів у сезоні – 2015/16 або придбали квитки на поєдинки «гірників» у Лізі чемпіонів онлайн.

Кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано СМС зі спеціальним кодом. Для купівлі квитка необхідно пред'явити посвідчення особи і СМС-код у касах «Арени Львів». Для користувачів онлайн-сервісу буде відкрито доступ на сайті у відповідний період реалізації.

2-й етап (з 22 квітня). Вільний продаж квитків у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар» і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, esport.in.ua, ukrticket.com.ua і tickethunt.net).

На другому етапі, за наявності вільних місць, квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова: мережі кіосків преси «Інтерпрес»; мережі кіосків преси «Високий замок»;  мережа кіосків «ОТ-ОТ»; мережі магазинів гаджетів «ЖЖУК». Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!

Власники абонементів на «Донбас Арену» останніх шести сезонів зможуть придбати один квиток будь-якої категорії зі знижкою 30% і три квитки додатково. Для цього вболівальникові необхідно надіслати на електронну адресуzayavka@shakhtar.com прізвище, ім'я та по батькові, контактний номер телефону і по змозі сезон, в якому ви мали абонемент.

У листі потрібно вказати бажану кількість квитків і їхню категорію/вартість. Заявки також приймає кол-центр за телефоном 062 388 88 83.

Для власників абонементів «Club 1936», «Business Club», «Diamond Club» працює виділена лінія: 067 620 14 59 або 050 420 20 17. Для вас будуть заброньовані місця. Забрати квитки можна в касах «Арени Львів» в будь-який день з 10:00 до 20:00 і в день гри з 10:00 до 17:00. Обов'язково при собі мати посвідчення особи.

Вартість квитків на матч «Шахтар» – «Динамо»:» Standard»: 150, 200, 300, 400, 500 і 600 гривень; «Club 1936»: 1000 гривень; «Business Club»: 2 500 і 3 000 гривень.

Каси «Арени Львів» працюють з 10:00 до 20:00 без перерви і вихідних. У святкові та вихідні дні графік залишається без змін!

Уточнити деталі можна в контактно-інформаційному центрі ФК «Шахтар»: 062 388 88 83».

Про це повідомили сьогодні, 17 квітня, в прес-службі ФК «Шахтар». Як інформував «ЩЛ», «Шахтар» вирішив перенести матч 24-го туру української Прем'єр-Ліги (УПЛ) із Запоріжжя до Львова через непростий календар донецької команди: 28 квітня у Львові «гірники» проведуть перший півфінальний матч Ліги Європи проти «Севільї», а вже 1 травня мають зіграти з «Динамо». Щоб зберегти сили футболістам, було вирішено відмовитися від перельоту і залишитись у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів