«Рівер Плейт» викупить півзахисника львівських «Карпат», – ЗМІ

17:45 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: sportarena.com

Півзахисник львівських «Карпат» Хорхе Карраскаль, який на правах оренди виступає за «Рівер Плейт», може продовжити кар'єру в аргентинському клубі.

Про це повідомили в інтернет-виданні «Sport Arena», де також розповіли: «Рівер Плейт» планує викупити Карраскаля. І вже вступив в переговори з «Карпатами». Очікується, що за гравця заплатять 3,5 мільйони євро. В цю суму входить 500 тисяч євро за оренду гравця».

«Однак «Карпати» не отримують всю суму – львівський клуб змушений віддати два мільйони євро іспанській «Севільї», з якою не розрахувався за перехід Карраскаля минулоріч. При цьому «Карпати» отримають ще 10% від наступного трансферу Карраскаля», – поінформували також в інтернет-виданні «Sport Arena».

«Керівництво аргентинського клубу прийняло рішення викупити у Карраскаля після сильного виступу гравця на Кубку Лібертадорес. При цьому, що колумбієць перебуває в «Рівер Плейт» з січня 2019 року, він зіграв лише у чотирьох матчах, де забив один гол», – повідомили також в інтернет-виданні «Sport Arena».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів