П’ятеро воїнів зі Львівщини представлятимуть Україну на «Іграх Нескорених»

11:54 5 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

6-20 вересня на водно-веслувальній базі Центрального спортивного клубу Збройних Сил України у Києві відбудеться завершальний навчально-тренувальний збір національної збірної команди поранених військовиків України.

Про це повідомили сьогодні, 5 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «А вже 21 вересня команда вирушить у Торонто (Канада) на цьогорічні міжнародні змагання «Ігри Нескорених» («Invictus Games»), які триватимуть з 23 до 30 вересня 2017 року. Всього до національної команди увійшли 28 учасників – 15 ветеранів та 13 військовослужбовців Збройних Сил».

«У складі збірної команди України будуть представлені й п’ятеро воїнів із Львівщини. Зокрема – члени основного складу Катерина Михайлова, Сергій Калитюк, Роман Панченко та Дмитро Сидорук. А в резервному складі – Дмитро Афанасьєв. У складі української делегації вирушать і двоє тренерів армійського спорту Львівщини – Леся Шах (стрільба злука) й Володимир Латишевський (пауерліфтинг)», – поінформували також в облдержадміністрації.

«До програми «Ігор Нескорених-2017» увійшли 12 адаптованих видів спорту. Зокрема –стрільба з луку, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, пауерліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку. Змагання передбачено для чоловіків та для жінок. В 2017 році Ігри Нескорених відбудуться вже втретє в Канаді. Україна вперше отримала право взяти участь в Іграх нескорених-2017 як союзник НАТО в миротворчих операціях по всьому світу, а також в АТО на сході України», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів