Одяг для активного відпочинку в магазині Norfin

20:33 28 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Покупцям пропонується одяг на всі сезони, взуття, аксесуари та приладдя для активного відпочинку на природі. Компанія не лише шиє та продає одяг, а ще й розробляє його. Майже уся одежа Norfin вироблена з запатентованої мембранної тканини Nortex Breathable

Інтернет-магазин компанії Norfin в Україні працює з 2019 року. Латвійський бренд веде свою історію з 1995 року і зараз є еталоном якості в пошитті одягу для мисливців та рибалок. Покупцям пропонується одяг на всі сезони, взуття, аксесуари та приладдя для активного відпочинку на природі. Компанія не лише шиє та продає одяг, а ще й розробляє його. Майже уся одежа Norfin вироблена з запатентованої мембранної тканини Nortex Breathable.

Каталог товарів українського сайту магазина Norfin

На сайті представлено одяг для жінок, чоловіків та дітлахів. Замовлення доставляються клієнтам Новою Поштою, безкоштовно при покупці від 1000 грн., по всій Україні. На вибір пропонується міжсезонний, зимовий та літній одяг в широкому асортименті. Одяг можна обрати в діапазоні розмірів від S до XXXXL, а взуття 40-48.

В розділі літнього одягу запропоновано футболки та сорочки, накидки від комах, капелюхи та бейсболки, а також забродні та теплі речі для рибалки. На міжсезоння серед пропозицій можна знайти як повні костюми, так і куртки та штани з флісової мембранної тканини, жилети та плащі. Серед теплого зимового одягу, здатного зберігати тепло тіла при температурі до 40С, є лижні костюми, термобілизна, рукавиці, шкарпетки, шапки, жилети, куртки та штани.

У категорію взуття увійшли зимові чоботи і черевики, весняно-осінні черевики і кросівки, літні сандалі та водонепроникні вкладиші. Також у відповідному розділі представлено повний комплект мисливського одягу з маскувальним забарвленням, від термобілизни до шапок. В усіх розділах одягу є поляризаційні окуляри. Окремо представлено різноманітні туристичні товари. Серед них можна знайти розкладні меблі, сумки та рюкзаки, палатки та спальні мішки.

Норфін

Рекомендації щодо вибору одягу та взуття для відпочинку на природі

Влітку варто віддавати перевагу одягу та білизні з натуральних матеріалів, що не викликатиме подразнення шкіри при підвищеному потовиділенні. Для міжсезоння оптимально підійде флісова тканина, що дозволяє вільно рухатися та добре захищає від вітру. Зимовий одяг складається з кількох шарів. Білизну так само варто обрати натуральну чи флісову, проміжний шар може бути флісовим чи нейлоновим, а от для зовнішнього верхнього одягу оптимальним матеріалом можна обрати гідрофобну мікропористу мембранну тканину, наприклад Nortex Breathable.

Щодо характеристик одягу, то для теплого верхнього одягу дуже важливим є показники водонепроникності та дихаюча здатність. Водонепроникність захищає одяг від зовнішньої вологи. Серед позицій сайту можна знайти верхній одяг, що буде витримувати 3-12 тисяч мм, тобто від легкого дощу до сильної зливи. Дихаюча здатність навпаки надає змогу тканині виводити вологу з під щільного шару, що дозволяє не спітніти під час активних дій. Цю властивість має будь-який мембранний одяг, що є його основною перевагою. Norfin пропонує товари, що здатні виводити 2-8 тисяч г/м2/добу.

При активному відпочинку у холодну погоду чи не найважливішим елементом екіпірування є взуття. Особливо якщо ви полюбляєте рибалку чи лижі, надмірна волога при низькій температурі висуває значні вимоги до чобіт. Для таких випадків взуття обов’язково має бути трьохшаровим. Всередині для зручності міститься флісова шкарпетка, а середня проміжна мембрана має містити водостійку прокладку. Зовні зазвичай синтетична мембранна тканина, що не тільки відштовхує, а й випускає вологу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів