Гвардійці зі Львова вибороли перше місце на змаганнях з рукопашного бою

18:00 26 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

На базі 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України у Львові відбулися змагання на першість Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України з рукопашного бою.

Призові місця на першості Західного оперативно-територіального об’єднання (ОТО) Національної гвардії України (НГУ) з рукопашного бою виборювали впродовж трьох днів шістдесят шість спортсменів із дванадцяти збірних команд військових частин НГУ. Начальник фізичної підготовки і спорту Західного ОТО НГУ, полковник Олексій Овчаренко, розповів «Команди учасників змагань поділялись на дві групи, а саме: перша група, це команди представники бригад та полків, друга група - команди окремих батальйонів. Боротьба під час сутичок була напруженою та динамічною, учасники викладались повністю, адже кожен бажав перемогти та принести додаткові очки своїй команді».

Перше місце серед бригад і полків Західного ОТО НГУ здобула команда військової частини 4114 зі Львова, друге місце – команда військової частини 3028 з міста Калинівка, Вінницької області, третє – команда військової частини 3008 з Вінниці. Перше місце серед окремих батальйонів –  команда військової частини 3043 з міста Нетишин, Хмельницької області, друге – команда військової частини 3045 з міста Вараж, Рівненської області, трете місце п– команда військової частини 1141 з Луцька.

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі НГУ, де також опублікували фоторепортаж зі змагань та поінформували: «Усіх переможців нагороджено кубками медалями та грамотами. Призери які зайняли перші та другі місця будуть представляти Західне оперативно-територіальне об’єднання на чемпіонаті з рукопашного бою на першість Національної гвардії України, якій відбудеться в березні місяці в місті Дніпро».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів