На Юнацькій Олімпіаді в Норвегії виступатимуть п’ятеро спорстменів зі Львівщини

13:00 28 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Змагання у Ліллегаммері триватимуть з 12 по 21 лютого.

«Цього року на II зимові Юнацькі Олімпійські ігри, які розпочнуться 12 лютого 2016 року у норвезькому Ліллегаммері, Львівщину у складі національної збірної представлятимуть п’ятеро спортсменів та троє тренерів», – повідомили сьогодні, 28 січня, в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«До складу національної збірної Львівщина делегувала чотирьох санкарів – Олену Смагу, Ігоря Стахіва, Мирослава Левковича, Андрія Лисецького, а також одного гірськолижника – Михайла Карпушина. Тренерський склад збірної команди України представлятимуть троє фахівців Львівщини: Жеребецький Олег, Баїк Іван та Карпушин Олексій.

На найголовнішій молодіжній спортивній події останнього чотириріччя усі українські молоді атлети віком до 18-ти років візьмуть участь у змаганнях з лижного двоборства, сноубордингу, гірськолижного спорту, фігурного катання, стрибках на лижах з трампліна, біатлону, лижних гонок, санного спорту, скелетону. Загалом українську делегацію представлятимуть 13 членів штабу та 36 осіб зі спортивної команди із восьми областей.

II Юнацькі Олімпійські ігри відбудуться з 12 по 21 лютого 2016 року. Спортсмени віком від 15 до 18 років розіграють 70 комплектів нагород у 15 зимових дисциплінах. З перших ЮОІ-2012 року в Інсбруку українські молоді спортсмени повернулися із трьома срібними медалями у фігурному катанні і шорт-треку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів