На «Ярмарок спорту» у Львові завітають олімпійські чемпіони

10:21 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

А відбуватиметься він із 26 до 28 вересня.

Повідомляючи про це, прес-служба Львівської міської ради нагадує, що торік відвідуваність «Ярмарку спорту» перевищила 14 тисяч осіб. Натомість цьорічний відвідають такі зірки спорту, як олімпійська чемпіонка з веслування на байдарках Інна Осипенко-Радомська, олімпійський чемпіон з важкої атлетики, львів’янин Петро Король, двічі бронзова олімпійська призерка з художньої гімнастики Анна Безсонова, бронзовий олімпійський призер зі стрільби з лука Дмитро Грачов, чемпіон України з важкої атлетики, львів’янин Володимир Рекша, володар Кубка України з пауерліфтінгу та популярний телеведучий Сергій Конюшок. Почесними учасниками «Ярмарок спорту» будуть також львівські міні-футбольні команди «Енергія» та «Ураган».

Відтак почесний директор «Ярмарку спорту - 2013» Юрій Огоновський обіцяє: «На ярмарку кожен охочий матиме змогу поспілкуватись, потиснути руку, сфотографуватись і навіть взяти участь в майстер-класах від відомих спортсменів, що стане хорошим стимулом змінити своє життя, і замість дивана чи комп`ютера обрати здоровий спосіб життя».

А прес-служба Львівської міської ради запевняє, що унікальність цього проекту полягає в тому, що це єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Тому кожен, хто відвідає «Ярмарок спорту» у Львові, зможе, спробувавши себе у різних видах спорту, обрати якийсь із них для себе. Адже відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів