На санкодромі Олімпіади-2018 змагатимуться четверо випускників Львівського ДУФК

19:05 30 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ldufk.edu.ua

Випускники Львівського державного університету фізичної культури виступатимуть у всіх чотирьох видах програми змагань санкарів на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх.

У Львівському державному університеті фізичної культури повідомили сьогодні, 30 грудня: «У програмі змагань із санного спорту в рамках ХХІІІ зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть з 9 до 25 лютого в південнокорейському Пхьончхані, буде розіграно чотири комплекти нагород. І в кожному з них на старт вийдуть українські санкарі, які є випускниками Львівського державного університету фізичної культури.»

У ЛДУФК також розповіли: «Українські санкарі завоювали п’ять ліцензій на Олімпіаду-2018. Четверо з посеред цього квінтету вищу освіту зовсім недавно здобули у стінах нашого вишу. Зокрема, у змаганнях на двомісних санях у чоловіків виступатиме на льодовій трасі в Пхьончхані «синьо-жовтий» дует у складі Олександра Оболончика та Романа Захарківа. У стартах на одномісних санях Україну представлятимуть Олена Шхумова (серед жінок) і Андрій Мандзій (серед чоловіків). Разом з останнім змагатиметься і львів’янин Антон Дукач».

«Окрім вище названих трьох видів програми змагань санкарів, Україна буде також представлена на олімпійському турнірі і в командній естафеті. Кожна команда-учасниця складається з чотирьох учасників – по одному одинаку у жінок і мужчин та двомісний чоловічий екіпаж, результати проходження траси яких сумуються. На Олімпіаді-2018 в естафеті за медалі вестимуть боротьбу 13 команд», – поінформували також у ЛДУФК.

«Наразі визначений лише попередній список учасників, який може бути розширений. Тож представництво української команди в санному спорті на олімпійському турнірі в Південній Кореї можливо збільшиться до шести. Адже ще одна випускниця ЛДУФК Олена Стецків знаходиться на листі очікування (резерв) під другим номером», – повідомили також у Львівському державному університеті фізичної культури.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів