На матч з «Олімпіком» вирушили 19 футболістів «Карпат»

11:30 2 грудня 2016 р.

У львівському футбольному клубі не сумнівається, що його команда не залишиться без підтримки рідних фанатів навіть на дальньому виїзді.

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу «Карпати» повідомили в п’ятницю, 2 грудня, що сьогодні о восьмій годині ранку його делегація вирушила до Сум на поєдинок Ліги Парі-Матч проти донецького «Олімпіка». Відповідно до офіційного листа, що його отримав ФК «Карпати», цей матч розпочнеться в неділю, 4 грудня, о 14:00 на стадіоні «Ювілейний» у Сумах. 

Відтак, головний тренер львів’ян Олег Дулуб узяв зі собою до Сум 19 футболістів. Це воротарі Роман Мисак і Роман Підківка, захисники Євген Зубейко, Василь Кравець, Іван Лобай, Андрій Нестеров та Денис Мірошніченко, півзахисники Ігор Худоб’як, Назар Вербний, Дмитро Кльоц, Амбросій Чачуа, Павло Ксьонз, Володимир Костевич, Максим Грисьо, Тарас Завійський та Євген Чумак і нападники Ґуставо Бланко-Лещук, Окечукву Габріель і Гегам Кадимян. 

У прес-службі (інформаційному центрі) львівського футбольного клубу також повідомили, що у ньому не сумнівається, що його команда не залишиться без підтримки рідних фанатів навіть на такому дальньому виїзді. Однак, зважаючи на прогноз погоди (безперервні снігопади та 10-градусний мороз), футболісти і тренери «Карпат» просять уболівальників одягатися тепліше.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів