На Львівщині відбудеться четвертий етап чемпіонату України з ралі

12:32 22 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

26-27 липня Львівщина вчергове прийматиме найгучніші перегони сезону – четвертий етап чемпіонату України з ралі – інтернаціональне XVII «Ралі Галіція».

Про це повідомили в понеділок, 22 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як зазначив: «У 2018 році саме цей етап став першим з 2013 року, що прийняв закордонні екіпажі з п’ятьох країн світу. У сезоні 2019 перегони «Ралі Галіція» зберегли географію, і спортсменам знов доведеться підкорювати підступні та швидкісні спецділянки гірської місцевості».

«Загальна довжина траси змагань – 240 кілометрів, довжина спецділянок – 131 кілометр. А от головною родзинкою стане міський суперспешл – він традиційно відбудеться у перший день змагань у центрі курортного Трускавця», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Найбільшою глядацькою зоною стане Майдан Незалежності  у Трускавці, де одночасно за перегонами зможуть спостерігати майже 4 000 людей.  Там же ввечері 26 липня відбудеться грандіозна церемонія відкриття і старту», – розповіли: також в облдержадміністрації.

«Другий день «Ралі Галіція» пройде за маршрутом «Кропивник – Ластівка – Ісаї – Жданівка – Кропивник – Борислав – Укрнафта – Плав’є». На відміну від міської траси, тут на спортсменів чекають гравій та брід. Нагороджуватимуть переможців етапу ввечері 27 липня на Майдані Незалежності у Трускавці», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів