На Львівщині пройде IV етап чемпіонату України «Міжнародне XVII Ралі Галіція»

14:05 21 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: auto.ria.com

У вівторок, 21 травня, у Львівській ОДА відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення IV етапу чемпіонату України «Міжнародне XVII Ралі Галіція» упродовж 25-27 липня у Трускавці, а також Міжнародного фестивалю ретроавтомобілів «Леополіс Гран Прі» (з 31 травня до 2 червня у Жовкві).

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У чемпіонаті України «Міжнародне XVII Ралі Галіція» очікується участь близько 40 екіпажів з України, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Німеччини та Великої Британії. Заїзди триватимуть дві дні на 230 кілометрах траси – суперспецділянці центральними вулицями Трускавця та 130 кілометрах спецділянок з гравійним покриттям. Будуть організовані дві великі глядацькі зони (в тому числі –  на Майдані Незалежності)».

«Змагання «Леополіс Гран Прі» офіційно є ІІ етапом Кубку України для історичних транспортних засобів. Метою проведення фестивалю є популяризація відновлених кільцевих автоперегонів зі статусом «Гран Прі» історичною трасою «Львівський трикутник», підвищення позитивного іміджу Львівщини, розвитку туристичної інфраструктури, міжнародної інтеграції та транскордонної співпраці, просування бренду Львова, як культурної столиці України, сприяння розвиткові подієвого туризму до Львова, популяризації історичної спадщини Львова як єдиного міста України, де проходили міжнародні автомобільні перегони зі статусом Гран Прі», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів