На Львівщині перевіряють стан спортивних об’єктів

15:45 19 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як і директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович проінспектували стан будівництва спортивних споруд у Дрогобичі та Дрогобицькому районі.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили в четвер, 19 липня: «На Львівщині триває перевірка стану спортивних об’єктів. Зокрема, днями комісія оглянула стан будівництва спортивних споруд у Дрогобичі й Дрогобицькому районі. У складі комісії – начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович».

«Відтак, перевірили незавершене будівництво спортивного майданчика зі штучним трав’яним і наливним покриттям та біговою доріжкою неподалік дитячо-юнацької спортивної школи у Дрогобичі який реалізують за кошти державного фонду регіонального розвитку. Також обстежили футбольне поле в Дрогобицькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №16, будівництво якого здійснювалось в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України». Окрім цього, комісія оглянула стадіон «Галичина» у місті Дрогобич, реконструювати який планують цього року за кошти бюджету розвитку та перевірила спортивні майданчики у селі Модричі», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів