Львів’янин влучив у ворота суперників юнацької збірної України

17:40 22 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ffu.ua

Точні удари Дениса Слюсаря й Максима Волинця принесли перемогу підопічним Володимира Єзерського в другому поєдинку турніру Вацлава Єжека

Про це повідомили в четвер, 22 серпня, в інформаційному центрі львівського футбольного клубу «Карпати», де також розповіли: «Напередодні, 21 серпня, юнацька збірна України (футболісти не старші 2002 року народження) зіграла свій другий поєдинок у Чехії на турнірі Вацлава Єжека. Після нічиєї зі словаками – 1:1, цього разу підопічним Володимира Єзерського вдалося святкувати перемогу в зустрічі з Північною Македонією – 2:1».

«Уже на п’ятій хвилині синьо-жовті пропустили м’яч у свої ворота. Але під завісу першого тайму влучний постріл вдався гравцю львівських «Карпат» Денису Слюсарю – 1:1, а вирішальний гол на 80-й хвилині забив представник «Дніпра-1» Максим Волинець», – поінформували також на сайті «Карпат».
«Окрім Дениса Слюсара, який відіграв весь матч, зі складу «зелено-білих» до лав юніорської збірної України викликали воротаря Назара-Стефана Сасса, котрий не брав участі у цій зустрічі та хавбека «левів» Юрія Тлумака, півзахисник «Карпат» відіграв весь поєдинок», – розповіли також в інформаційному центрі «Карпат».

«Тепер синьо-жовті чекають матчу збірних Словаччини й Північної Македонії. Тільки після цієї зустрічі стане відомо, за яке місце в стиковому поєдинку зіграє команда Володимира Єзерського», – повідомили також в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів