Львів'янин виборов бронзу на Олімпіаді в Токіо

15:47 6 серпня 2021 р.

Фото до новини

Львівський каратист Станіслав Горуна виборов бронзову медаль в карате (дисципліна куміте) серед чоловіків у категорії до 75 кг.

Станіслав Горуна вийшов до півфіналу з другого місця і у півфіналі зустрівся з італійцем Луіджі Бусою, однак не зміг його здолати.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Нагадаємо, на груповому етапі Станіслав Горуна посів друге місце. У перших двох поєдинках Станіслав переміг японця Кена Нішімуру (2:1) та американця Тома Скота (2:1). Третій бій для Станіслава завершився внічию (проти угорця Габора Харспатакі), а у поєдинку проти єгиптянина Абдалли Абделазіза, який не мав впливу на вихід Станіслава у півфінал, львів’янин поступився з рахунком 1:4.

Станіслав здобув ліцензію на участь в Олімпійських Іграх в Токіо на чемпіонаті Європи з карате 2021 року в особистих змаганнях за підсумками олімпійського рейтингу, де він посідав 4 місце станом на червень 2021 року.

Представляючи Україну на міжнародних турнірах, Станіслав став чемпіоном ІІ Європейських ігор, чемпіоном Всесвітніх ігор в 2017 році  та чемпіоном Європи в 2021 року.  Він також багаторазовий призер чемпіонатів світу і Європи, переможець міжнародних турнірів Прем’єрліги (K1 Premier League), багаторазовий чемпіон України.

Тренує Станіслава заслужений тренер України Антон Нікулін. За бронзу на Олімпіаді львівський каратист отримає від області грошову винагороду у розмірі 150 тисяч гривень. Ще 75 тисяч отримає його тренер.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів