Львів’янин Олег Скавиш встановив новий рекорд – протягнув зубами два 50-тонні вагони (відео)

10:30 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Стотонна конструкція піддалася педіатру з першої спроби.

Відомому львівському силачеві Олегові «Тягнизубу» Скавишу все по зубах. Стронгмен встановив новий рекорд – зрушив з місця два 50-тонні вагони за допомогою зубів. Він уже тягнув трамвай, бив рекорд на воді, торік впорався з одним вагоном, не боїться і двох. Єдина незручність – на львівській колії постійно треба шукати рівну ділянку. Але глядачі вірять в Олега.

Останні технічні нюанси: має бути рівна поверхня та жодної додаткової опори. І в результаті з першої спроби 6 метрів 25 сантиметрів – рекорд встановлено.

Скільки Скавиша не годуй, а він все одно рекордів хоче. Вже скоро спробує протягнути три вагони та нарешті увійти у книгу рекордів Гінеса, зрушивши з місця найбільшу вагу на воді.

Про це повідомив сьогодні, 8 квітня, «Телеканал новин «24». Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» лаконічно інформує в середу:

«Педіатр Олег Скавиш на Львівщині зубами зрушив з місця і протягнув два залізничні пасажирські вагони. Стотонна конструкція з першої спроби піддалась Олегу. Силач каже його успіх не тільки у міцних зубах, а й щелепах, м’язах шиї та ніг». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів