Львів’яни зібрали повний комплект нагород Кубка України зі стрільби з лука

17:40 28 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

У Львові тривають на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони змагання за Кубок України зі стрільби з лука в приміщенні.

Про це повідомили в четвер, 28 листопада, у Львівському відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли, що, зокрема, визначилися переможці в командній першості у класичному луці.

У змаганнях чоловічих команд перемогу здобула перша команда Львівщини, до складу якої увійшли Сергій Макаревич, Георгій Іваницький та Ярослав Мокринський. У фіналі вона перемогла з рахунком 6:0 першу команду Чернівецької області. Третє місце – у першої команди Сумської області.

Серед жінок перемогу святкувала перша команда Сумщини, яка у фіналі з рахунком 6:0 перемогла першу команду Львівщини (Жанна Наумова, Соломія Трапезнікова, Катерина Шабалітова). Третє місце посіла друга команда Львівщини, до складу якої увійшли Катерина Соколенко, Ірина Загарук і Варвара Ілляш. У поєдинку за бронзу наші дівчата з рахунком 5:1 перемогли першу команду Харківщини.

Як інформував «ЩЛ», лучниця зі Львова здобула Кубок України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів