Львів’яни здобули золото й срібло на чемпіонаті світу зі стрільби з лука (відео, оновлено)

14:36 6 березня 2016 р.

Георгій Іваницький і Сергій Макаревич

Георгій Іваницький і Сергій Макаревич
Фото: noc-ukr.org

Георгій Іваницький переміг у фіналі першості планети свого земляка Сергія Макаревича з рахунком 7:3.


На чемпіонаті світу зі стрільбі з луку в приміщенні в турецькій Анталії доля найвищих нагород вирішувалась у двобої між українськими спортсменами! У фінальному поєдинку зійшлись двоє наших співвітчизників – львів’яни Георгій Іваницький та Сергій Макаревич. 

Перемогу здобув більш досвідчений Георгій Іваницький. Чемппіон та призер перших Європейських ігор в Баку здолав свого партнера по збірній з рахунком 7-3 (30:29, 29:28, 29:29, 27:30, 29:28).

Президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка привітав медалістів світової першості, їх тренерів та Федерації стрільби із луку України, побажавши нових яскравих перемог та успішної підготовки до олімпійського Ріо-де-Жанейро. Про це повідомили сьогодні, 6 березня, на сайті Національного олімпійського комітету.

Натомість львів’янка Вероніка Марченко завершила свої виступи в індивідуальній першості серед жінок на четвертому місці на турнірі, поступившись в матчі за бронзову італійці Клаудії Мандіа. Про це повідомило 5 лютого інтернет-видання «SportNews».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів