Львів’яни здобули золоті медалі відкритого чемпіонату України зі стрільби

13:30 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

У Львові триває відкритий зимовий чемпіонат України у приміщенні зі стрільби кульової з пістолета, а в Києві – з гвинтівки.

Про це повідомили у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України, де також розповіли: «Львівські снайпери вже мають вагомі здобутки. Зокрема, Ольга Болонна стала чемпіонкою України у стрільбі з пневматичного пістолета (вправа ПП-3), а Юлія Коростильова виборола у цій вправі бронзову нагороду. Тетяна Галкіна посіла особисте третє місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки (вправа ГП-6)».

«У чоловіків чемпіоном України став Роман Бондарук. Львів’янин Павло Коростильов – бронзовий призер (стрільба з швидкісного малокаліберного пістолета, вправа МП-8). «Золото чемпіонату у вправі МП-8 виборола перша команда Львова, сформована з Павла Коростильова, Олександра Петріва та Володимира Пастернака. У другої львівської команди (Роман Бондарук, Сергій Журба і Сергій Банах) – срібло. У стрільбі з пневматичного пістолета (вправа ПП-3) на срібло настріляла львівська команда у складі Олександра Петріва, Володимира Пастернака та Павла Коростильова», – поінформували також в обласному відділенні НОК.

«У жінок у тій же вправі одразу дві львівські команди на п’єдесталі. Друге місце зайняли Ольга Болонна, Юлія Коростильова та Анастасія Бондарук, а третє – Альона Шевченко, Христина Буряк та Анастасія Колодяжна. У стрільбі з малокаліберної гвинтівки (вправа МГ-6) друге місце посіла команда, представлена Тетяною Галкіною, Юлею Чулик і Вікторією Царенко. Ця ж команда виборола бронзу у вправі МГ-9», – розповіли також в обласному відділенні НОК.

«Юлія та Павло Коростильови здобули срібні медалі у вправі MIX-пістолет (змішані пари). Ольга Болонна та Олександр Петрів – бронзові призери. 16 січня – останній день змагань», – повідомили також у Львівському обласному відділенні Національного олімпійського комітету України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів