Львів’яни здобули перемогу у фіналі турніру в Чехії

09:15 25 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Юнацька футбольна збірна України перемогла у фіналі турніру Вацлава Єжека його господарів – юнацьку збірну Чехії.

У серії пенальті підопічні Володимира Єзерського виявилися сильнішими за господарів змагань із рахунком 3:2. До юнацької футбольної збірної України, гравцям якої ще не виповнилося 18 років, зокрема, були запрошені львівські карпатівці Денис Слюсар, Назарій-Стефан Сасс та Юрій Тлумак.

Але якщо Денис Слюсар відіграв весь матч, то Юрій Тлумак та Назар-Стефан Сасс були запасними. Хавбек «левів» Денис Слюсар забив один гол на цьому турнірі – минулому матчі проти збірної Північної Македонії.

Натомість фоєдинок вийшов напруженим – ніхто не хотів поступатися. Чехи на правах господарів більше володіли м’ячем, однак українці за першої ж нагоди намагалися вибігати в контратаку.

Утім, за 90 хвилин забити не вдалося жодному із суперників. Тому доля трофею вирішувалася в серії післяматчевих пенальті, яку краще виконали синьо-жовті, здобувши перемогу з рахунком 3:2. За всю історію турніру, який проводиться з 1994 року, збірна України стала тріумфатором змагань уп'яте.

Турнір Вацлава Єжека. Фінал

Україна – Чехія – 0:0 (ппенальті – 3:2)

Україна (стартовий склад): Зновенко, Мащенко, Кулаковський, Кузик, Бражко, Слюсар, Здирко, Волинець, Соловйов, Кулалаєв, Брук.

Усе це розповіли в інформаційному центрі «Карпат».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів