Спортсмени зі Львова здобули медалі чемпіонату Європи з пауерліфтингу

11:15 5 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Каунасі завершився чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу.

У надважкій ваговій категорії понад 120 кілограмів львів’янин, майстер спорту України міжнародного класу Павло Наконечний, виборов срібну нагороду в сумі триборства. На цих змагання він конкурував зі своїм давнім суперником Люком Річардсоном.

У кожній вправі спортсмени боролися до останнього. У присіданнях зі штангою Павло підкорив вагу 380 кілограмів, показавши другий результат у ваговій категорії.

А в жимі лежачи Павло відігрався та встановив новий рекорд світу – 245,5 кілограмів. Натомість у тязі становій Павло встановив новий рекорд світу 385 кілограмів.

Але в останньому підході в тязі становій Павлу не підкорилась вага 386 кілограмів, що призвело до програшу за власною вагою. Таким чином, в активі нашого богатиря дві срібні малі медалі, одна мала золота й срібна всумі триборства.

Майстер спорту України Павло Мисник у жимі лежачи продемонстрував 180 кілограмів, що дозволило йому посісти третє місце у ваговій категорії до 83 кілограмів серед юніорів. У тязі становій Павло підкорив 290 кілограмів.

Відтак, в активі спортсмена бронзова нагорода в окремій вправі у ваговій категорії до 83 кілограмів серед юніорів. Про це повідомили в середу, 5 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів